Notícies

Murs per la PAU

Del 15 al 24 d’abril els plafons dels Display estaran ocupats pels projectes portats a terme dins de la proposta 'Murs per la Pau', desenvolupada a partir del treballs proposats per alumnes d’Arts Aplicades al Mur de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona i realitzats amb els alumnes dels Centres Educatius que participen en el projecte d’Educació per la Pau, impulsat pel Grup de Tarragona de la Xarxa d’educadores i educadors per a una ciutadania global d’Oxfam-Intermón amb el recolzament i la participació de la Conselleria d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona –a través de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona– i de la Conselleria de Cooperació i el Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de Tarragona.

Cada plafó del circuit Display està ocupat per un projecte diferent:

  • Divertir-nos a través de gaudir de la pau i l'art de Marta Baceiro, realitzat en col·laboració amb l’Escola Joan XXIII de Bonavista i el Collegi La Salle-Torreforta i que ocuparà el Display del carrer Ixart.  
  • Titelles, d’Anna Cailà realitzat en col·laboració amb el Col·legi Vedruna-Sagrat Cor i l’Escola Pau Delclós i que ocuparà els Displays del carrer Gasòmetre.
  • Educació per als pares de Guillem Duran, realitzat en col·laboració amb el Col·legi El Carme i l’Escola El Miracle i que ocuparà els Displays de la plaça Imperial Tàrraco. 
  • Violència i resolució de conflictes de Manel Estrems, realitzat en col·laboració amb l’Institut Pons d’Icart i que ocuparà el Display del carrer Cervantes. 
  • La pintura com a forma d’expressió d’emocions de Cristina Gavilán, realitzat en col·laboració amb l’Escola de Pràctiques i l’Escola d’Educació Especial Solc i que ocuparà el Display del carrer Pere Martell. 
  • Ironia de la guerra-Joc de colors, performance d’Aureol Sanz, realitzat en col·laboració amb les Escoles d’Educació Especial Estela i Sant Rafael i que ocuparà el Display del carrer Méndez Núñez.