Notícies

Ens adaptem al nou curs

Com cada any l'adaptació dels alumnes és un aspecte important a l'inici de curs.

Ja han passat més de dos mesos des de principi de curs i l'adaptació a Infantil va seguint el seu ritme. Després dels primers dies de plors i somriures, de sentir-se gran però amb por... poc a poc es van agafant els temps de les noves rutines, els nous companys,  les noves mestres, així com el fet de què per molts nens tant de la Llar com del Parvulari, aquest setembre ha sigut la primera vegada que s'han separat dels seus pares.

Els nens i nenes de 1r de primària han començat a utilitzar les Snappet, unes tauletes que segueixen una metodologia digital d'aprenentatge adaptatiu des del treball de les àrees de matemàtiques, llengües i anglès. Amb aquestes tauletes aconseguim un treball més individualitzat i a la vegada engrescador ja que els motiva molt. També el fet de pujar per primer cop les escales de l'escola i tenir les aules al segon pis, en un gran canvi per als alumnes. Ara ja són totalment autònoms en aquesta dinàmica i se'ls fa menys costa amunt el fet d'haver de canviar de pis.

Però no tot gira entre educació infantil i primària. Els alumnes de 1r d'ESO s'estan adaptant a la nova etapa. Aquest curs utilitzaran l'ordinador com a eina de treball en algunes matèries i hauran de ser més autònoms amb aquesta nova metodologia. Tindran el suport de tres tutors per oferir-los un millor acompanyament. Des de cada matèria el professorat ha explicat les noves formes de treball, com els treballs cooperatius, l'ús del Drive... i des de la tutoria es farà un repàs de les diferents tècniques d'estudi.

 

L'adaptació és per tots, pels nens, per les mestres i també per les famílies. Però hem pogut veure que aquesta adaptació a les noves etapes, als nous estudis, als nous companys i al nou professorat ha estat un èxit!

 

Ens espera un gran curs 2018-2019