Notícies

Premis IMET

La nostra escola ha rebut un accèssit en els Premis IMET amb el projecte de la conservació dels Muntanyans de Torredembarra

El curs passat, els alumnes que ara són a 5è van realitzar un bonic projecte de Conservació d'un espai. Ho van fer a través de l'assignatura de Science en la que van treballar els ecosistemes i la importància de la conservació dels espais naturals i la preservació d'espècies de flora i fauna.
 
Més endavant es va organitzar una sortida als Muntanyans de Torredembarra on els alumnes van poder estudiar aspectes d'aquell petit ecosistema.  La observació directa d'un espai tant especial va servir per assentar aquells continguts prèviament treballats a l'aula.
 
La sortida als Muntanyans de Torredembarra va concloure amb una recollida selectiva de residus. Mestres i alumnes vam netejar un espai públic del nostre territori. En total vam recollir 23 Kg de brossa. 
 
Aquest projecte no va acabar aquí! Abans de tornar a casa, una parella d'alemanys ens va donar 50 euros com a mostra d'empatia per aquella acció que realitzarem amb els alumnes. 
Més endevant, gràcies al projecte Vedruna amb la Índia, vam decidir donar aquests diners a una causa també relacionada amb el medi. En aquest cas, un projecte per a l'estudi de plantes medicinals a la Índia.
 
Un cop finalitzat el projecte, el vam presentar als Premis IMET d'educació. El projecte dels Muntanyans és un projecte potent i molt connectat amb la conservació del medi.
 
Per sorpresa, el nostre Projecte va ser seleccionat per a ser guardonat en els Premis Josep Vives Ciurana! Finalment reconegut amb un accèssit al Premi de la categoría 6-12 anys.
 
Moltes Felicitats als alumnes i mestres que han fet possible aquest projecte!