Notícies

Els Pastorets amb la Marató

Com ja sabeu estem a les portes del Nadal, i en aquestes dates l’AMPA del Col·legi Sagrat Cor, prepara diferents actes per celebrar-ho. Com no podia ser, un any més us convidem a gaudir i participar de la representació dels Pastorets.

Aquest any, la representació dels Pastorets serà el diumenge dia 16 de Desembre, a les 12 hores, a la Sala d’Actes del Col·legi Vedruna Sagrat Cor. 

Un grup de pares, mares, mestres i exalumnes del Col·legi estan assajant, des de fa unes quantes setmanes, aquesta entranyable adaptació dels Pastorets de Josep M. Folch i Torres, per fer present de forma festiva i responsable l’esperit del Nadal entre tots els membres que formem part de la comunitat educativa del Col·legi Vedruna Sagrat Cor de Tarragona.
Al final de l’acte, els nens i nenes podran saludar el patge dels Reis Mags d’Orient, i lliurar-li les seves cartes de desitjos i anhels. 

La junta de l’AMPA ha acordat, per dissetè any consecutiu, adherir-se a La Marató de TV3 dedicada al Càncer.


Amb la conformitat de la titularitat i la direcció del centre, la junta de l’AMPA us farem arribar a cada família del Col·legi, a través dels alumnes, un sobre per fer, de manera voluntària i anònima, aportacions econòmiques a favor de La Marató de TV3. La “col·lecta oficial” es farà el dia 16 de desembre, durant l’entreacte de la representació dels Pastorets. Les famílies que vulgueu col·laborar-hi, però que no podreu assistir a aquest acte, podeu fer la vostra aportació voluntària retornant el sobre als respectius tutors dels vostres fills/es, els quals els faran arribar a la junta de l’AMPA.