977 21 79 79

vedrunatarragona@vedruna.cat

C/ Sta Joaquima de Vedruna 10

Tarragona

INNOVAMAT

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Aquest curs hem iniciat una nova proposta didàctica d’aprenentatge de les matemàtiques amb INNOVAMAT a Educació Primària.

El canvi metodològic és important, cal tenir en compte que l’objectiu és que els vostres fills i filles no només aprenguin continguts matemàtics, sinó que sobretot esdevinguin persones competents, connectades amb la realitat i capaces de dissenyar estratègies per tal d’enfrontar-se a situacions problemàtiques i treure’n l’entrellat. I a més, que ho facin gaudint de les matemàtiques!

Aprenem a través de l’experimentació, la manipulació i la conversa, amb la voluntat que no siguin receptes que memoritzem sinó conceptes i habilitats que entenem. 

Un altre punt fort d’Innovamat és l’APP amb què treballem  també a l’escola, Amb l’ajuda de l’aplicació Innovapp els i les alumnes posen en pràctica i consoliden el coneixement adquirit durant les dinàmiques de construcció del coneixement. L’aprenentatge esdevé ara autònom, gamificat, adaptatiu i individualitzat.
 
 
 
 
SOM-HI!