Benvinguda

Us donem la benvinduda a l’Escola Vedruna Sagrat Cor!
Som una escola amb una llarga història i un ferm compromís amb l’educació integral del nostre alumnat. Fundada l’any 1866, la nostra escola ha evolucionat al llarg dels anys, mantenint sempre l’esperit innovador i els valors de Joaquima de Vedruna.

A l’Escola Vedruna Sagrat Cor, oferim una educació de qualitat des de la Llar d’Infants fins al Batxillerat. Ens centrem en l’atenció personalitzada i l’acompanyament individual de cada alumne, potenciant les seves capacitats i afavorint el seu creixement personal i acadèmic.

El nostre projecte educatiu integra un bon domini de llengues extrangeres, les tecnologies digitals, l’equilibri entre les metodologies innovadores i les tradicionals, un fort compromís amb la llengua i la cultura catalanes i l’esport.
Us convidem a conèixer més sobre nosaltres i a formar part de la nostra comunitat educativa. Junts, fem del vostre futur la nostra prioritat.

Per què el Vedruna Sagrat Cor?

10 motius per ser la teva escola.

Oferim un projecte plurilingüe que inclou anglès, francès i alemany, amb classes impartides en llengües estrangeres, auxiliars de conversa i programes d’intercanvi cultural.

Som una escola 0-18, oferint formació des de la Llar d’Infants fins al Batxillerat, amb l’opció de cursar el Batxillerat Dual (programa americà) o Batxibac (programa francès) per obtenir una doble titulació.

El nostre Departament d’Orientació i Intervenció Psicopedagògica ofereix suport especialitzat, adaptant els processos d’ensenyament a les necessitats de cada alumne. Amb l’Itinerari Psicopedagògic, garantim la detecció precoç de dificultats d’aprenentatge, l’acompanyament emocional i l’orientació professional per a cada etapa educativa.

Al cor de la ciutat, la nostra escola està ben comunicada amb autobusos i és cèntrica per a sortides concretes com Tarraco Romana, Caixa Fòrum i la Universitat. Comptem amb laboratoris, aula STEAM, aula de Natura, cuina pròpia, sales de conferències, aules d’estudi, biblioteca, hort i un pavelló poliesportiu que ofereixen unes instal·lacions completes.

Estem fermament compromesos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). El nostre Itinerari ODS integra aquests objectius en el currículum escolar, fomentant hàbits sostenibles, la responsabilitat social i el respecte pel medi ambient. Promovem una educació que prepara els alumnes per ser ciutadans compromesos amb un món més just i sostenible.

Oferim una àmplia oferta d’activitats extraescolars incloent esports, música, arts plàstiques i idiomes. Tenim múltiples convenis per afavorir la pràctica esportiva amb entitats com el Club Bàsquet Tarragona, el Club d’Esgrima i programes d’estudis superiors de dansa. A més, l’Associació de Famílies organitza diverses activitats extraescolars per complementar l’educació de l’alumnat.

Fomentem un entorn harmoniós on la convivència positiva, l’acompanyament personalitzat i l’educació en valors són pilars fonamentals. Treballem la mediació i les pràctiques restauratives per gestionar els conflictes de manera constructiva. Els tutors segueixen de prop cada alumne i comparteixen estones amb les famílies, potenciant les competències socioemocionals i el respecte. Eduquem en valors com la inclusió, la igualtat i la cultura de la pau, formant ciutadans responsables i compromesos.

Utilitzem les Tecnologies per a l’Aprenentatge i el Coneixement (TAC) i promovem el projecte STEAM per integrar ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques en el currículum. Alternem metodologies emergents amb les tradicionals per oferir una educació completa i adaptada a les necessitats actuals. Ens avalen els excel·lents resultats en proves d’accés a la universitat, exàmens d’Oxford, DELF, Competències Bàsiques o activitats com les proves Cangur, demostrant l’alta qualitat de la nostra formació.

Comptem amb un menjador escolar amb cuina pròpia. Els menús són equilibrats i supervisats per una nutricionista, garantint una alimentació saludable i de qualitat per als nostres alumnes. Tenim el distintiu de Cuina Catalana.

Comptem amb un equip molt estable i compromès format per més de 80 professionals, incloent professorat, mestres, vetlladors escolars, personal de PAS, psicòloga i logopeda de l’escola. Aquest equip dedicat i una àmplia experiència assegura una educació coherent i de qualitat, afavorint el seguiment continuat de l’alumnat i el desenvolupament del projecte educatiu que confieu.

Els nostres serveis

MENJADOR AMB CUINA PRÒPIA

Tots els menús de l’escola es cuinen a les nostres instal·lacions amb Aramark que garanteix la qualitat del menjar servit. L’estona del menjador segueix els principis del nostre projecte educatiu.

ASSESSORAMENT PSICOPEDAGÒGIC

Un equip de professionals de la psicologia i pedagogia orienten els alumnes i les famílies que precisen d’aquest servei. Tenim un itinerari psicopedagògic des dels 3 fins els 18 anys.

ESCOLA PLURILINGÜE

Som escola examinadora dels exàmens oficials de llengua anglesa d’Oxford i fem francès a partir de 5è. A la secundària es pot cursar el Dual High School Diploma (USA) i el Batxibac. Comptem amb un programa d’intercanvi a França i Alemanya. 

LLEURE I ESPORT

Complementem la nostra oferta acadèmica amb activitat esportiva i de lleure infantil i juvenil. A través de l’Associació de Famílies i clubs esportius, oferim un ventall ampli d’activitats dins de les nostres instal·lacions: Esgrima, bàsquet, dansa, casals d’estiu, idiomes… 

TECNOLOGIA DE L'APRENENTATGE I DEL CONEIXEMENT

A través de la nostra estratègia digital de centre, treballem amb la informàtica amb sentit crític. Alhora, l’alumnat té un usuari per accedir a la plataforma educativa Clickedu i accés a Google Apps per a Educació amb el propòsit d’ampliar el ventall de recursos d’aprenentatge. A partir de 3r de primària, treballem amb ordinadors personals Chromebook.

PROGRAMES CURRICULARS

Treballem amb un itinerari ODS únic de les escoles Vedruna, un projecte STEAM exclusiu a la ciutat de Tarragona i un itinerari psicopedagògic que recorre tota la escolarització de l’alumne.

Projecte lingüístic, projecte de convivència, comissió de qualitat… Tot per afavorir al creixement holístic del nostre alumnat. Vols conèixer més? Consulta el nostre projecte educatiu.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.