977 21 79 79

vedrunatarragona@vedruna.cat

C/ Sta Joaquima de Vedruna 10

Tarragona

Menjador

El menjador escolar, un espai educatiu més

La nostra escola compta amb un servei de menjador gestionat per l’empresa Aramark que poden utilitzar tots els alumnes matriculats en el centre. Té una funció pedagògica i també pretén cobrir necessitats organitzatives de les famílies.

Considerem el menjador com un espai educatiu més dins l’escola, on també es transmeten els nostres valors i es treballen de manera especial els hàbits.

Els monitors que ajuden en el servei de menjador garanteixen la coherència pedagògica i vetllen pel treball d’hàbits del menjador. Tenen una funció molt important, per això coneixen els nostres principis i la línia pedagògica de l’escola.

El nostre centre té una cuina pròpia. El menjar fet al moment i servit és garantia de qualitat. Per a oferir una dieta equilibrada el menú està controlat per una nutricionista.

Aprofitem per presentar-vos projectes i iniciatives que es realitzen des del menjador:

Obrim el menjador al les famílies

Experiència iniciada fa 2 anys i que ha tingut molt bona acollida. 

En col·laboració amb Aramark, us oferim venir a dinar una vegada durant el curs de manera gratuïta els divendres a les 13:30 h.

La convocatòria és oberta a un màxim de 4 mares i pares al dia.

Agraïm la col·laboració i bona predisposició dels treballadors d’Aramark per fer-ho possible.


Col·laborem amb el Menjador Social de la Parròquia de Sant Francesc d'Assís de Tarragona.

“Gràcies a la col·laboració del Col·legi, cada dia entreguem com a sopar calent 10 sopars, recollits dels dinars sobrants de l’Escola. La Parròquia s’encarrega de la part logísitca: contenidors homologats per mantenir aliments calents, tuppers individuals per cadascun dels plats i comensals, voluntaris encarregats del transport dels l’aliments i de l’entrega a l’hora de sopar a la cripta de la Parròquia, etc. Amb aquesta acció solidària l’Escola fa un gran servei perquè un aliment sobrant, variat i molt nutritiu que s’havia de llençar es fa arribar a persones necessitades que ho agraeixen enormement. La Parròquia cada dia entrega uns 30 sopars: 20 bosses amb un entrepà, fruita, aigua, etc., i aquests 10 sopars calents que per ara van destinats a persones de la Part Alta de la Ciutat amb dificultats econòmiques molt greus.” Mn. José Ribot