977 21 79 79

vedrunatarragona@vedruna.cat

C/ Sta Joaquima de Vedruna 10

Tarragona

cropped-ico.png

Salut i escola

El col·legi ofereix la possibilitat als alumnes de 3r i 4rt d’ESO de consultar els dubtes que tinguin sobre temes relacionats amb la salut.

Un dia per setmana , personal sanitari del departament de Salut assisteix unes hores per tal de poder atendre les consultes dels alumnes. L’atenció es realitza, si s’escau, de forma particular mantenint en tot moment la confidencialitat del tema tractat i de l’alumne o alumnes interessats.

CONSULTA OBERTA el nou espai de Salut de la vostra escola!

Em dic Mercè Milán i sóc la infermera que us acompanyarà durant aquest curs a través de la Consulta Oberta del Programa Salut i Escola que la Generalitat posa a disposició de tots els adolescents de 1r fins a 4t d’ESO.

Tots els dilluns de 9h a 11h tens a la teva disposició, aquí al centre una CONSULTA totalment personal i confidencial sobre qualsevol tema que et preocupi:

De què va?

D’alimentació, de sexualitat, de dubtes i angoixes, de drogues, d’ addiccions, de prevenció… i de tot allò que vols saber a l’entorn de la SALUT i no saps a qui preguntar‐ho.

Un espai d’informació per a la salut a la teva mida i amb professionals experts. Si busques a internet entra a www.gencat.net/temes/cat/salut a l’apartat Salut jove hi trobaràs tota la informació.

Si encara tens dubtes vine a la consulta oberta i t’ informarem i si no pots venir, fes una consulta prèvia mitjançant el correu electrònic a mercemilan@vedrunasagratcor.cat